WIN !!! Dove Advanced Care & Dove Men+Care

Dove, gekend om zijn vooruitstrevende echte schoonheid campagnes en talrijke producten die zacht zijn voor je huid en haar, ontwikkelde zowel voor hun klassieke Dove deo lijn als voor hun Dove MEN+Care lijn de nieuwe Advanced Care technologie. De unieke technologie biedt een betere verzorging, een sterkere bescherming en is beter voor mens én planeet. Wij mogen enkele Dove Advanced Care en Dove Men+Care wegschenken. Vul je gegevens in hieronder.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

Nieuw en baanbrekend: Dove Advanced Care

De Dove Advanced Care en Men+Care deodoranten maken deel uit van de meest verzorgende lijn van Dove. Dankzij de gepatenteerde technologie biedt Dove advanced Care 72 uur bescherming tegen zweet en geur, met nu nog meer verzorgende ingrediënten. Onze unieke drievoudige hydraterende technologie biedt een betere verzorging voor een uitzonderlijk zacht gevoel, zelfs na het scheren. De hele dag een fris en verzorgd gevoel – wat de dag je ook brengt!

De deodoranten zijn beschikbaar in 3 formaten: 100ml compressed, 150ml en 200ml Semi-compressed. Een semi-compressed spuitbus van 200 ml gaat trouwens even lang mee als een gewone versie van 250 ml, bovendien zorgt de compressed technologie dat de deodorants hun gas langzamer afgeven, zodat ze ook milder zijn voor de huid. Het kleinere formaat is ook heel handig om mee te nemen in je handtas of op reis.

Deze innovatie is beter voor mens EN planeet. Het is de allereerste deodorant die PeTA vegan gecertificeerd is en onze flessen zijn bovendien 100% recyclebaar.

Nieuwe producten in de Dove Women Advanced Care lijn:

Dove Advanced Care Calming Blossom Anti-transpirant met rozen- en appelbloesemgeur, verrijkt met vitamine B3, egaliseert de textuur van de huid onder de armen. Biedt 72 uur bescherming en bevat voor ¼ een vochtinbrengende crème.

Dove Advanced Care Clean Touch Anti-transpirant, verrijkt met vitamine B3, helpt de natuurlijke teint van de huid te herstellen. De verzorgende formule werkt in harmonie met uw huid om ongelijkmatige okseltinten te verminderen, irritatie te verzachten en de natuurlijke teint te herstellen in slechts twee weken. Biedt 72 uur bescherming en bevat voor ¼ een vochtinbrengende crème.

Dove Advanced Care Talco Anti-transpirant deodorantspray combineert deze aangename geur met een formule die je huid de hele dag superzacht en fris houdt. De geur van talkpoeder is zo geruststellend, het doet ons denken aan onze kindertijd of gewoon aan het schone gevoel dat we krijgen na een lekker bad.

Dove Men+Care: 72 uur bescherming, extra hydratatie en een frisse mannelijke geur

Ook voor mannen is zelfverzorging steeds belangrijker om zich comfortabel te voelen. Zij zijn eveneens op zoek naar een betere bescherming, met de beste geur en een verzorgende formule die hun huid gedurende de dag niet irriteert of schaadt. Ook de Dove Men+Care lijn kreeg een update met de nieuwe verbeterde formule die effectiever is en een sterkere barrière vormt tegen zweet voor bescherming tot wel 72H. De formule bevat Dove’s kenmerkende ¼ hydraterende crème met zonnebloemolie voor de verzorging van de huid.